ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Mimar Sinan Ortaokulu

Sevgil Öğrencilerimiz,

Sevgili öğrencilerimiz,

May

Rehberlik Ögretmenimiz Sercan KATIRCI tarafindan  8. sinif LGS ye girecek öğrencilerimize bu aksam saat  : 19:30 da bilgilendirme sohbeti yapilacaktir.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Değerli Öğretmenlerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

May

23/05/2021 tarihinde yapılan destekleme ve yetiştirme kurslarımızda yapılan lgs deneme sınavı cevap anahtarıdır.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler;

Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar gereğince, 2. dönem yazılı sınavları ile ilgili olarak öğrencilerimize bir tercih hakkı sunulmuştur

Öğrencilerimizin sınav tercihleri ile ilgili dilekçelerin çıktısını alarak mavi kalem ıslak imzalı olarak sınıf şube rehber öğretmenlerimize 26 Mayıs 2021 sabahına kadar e posta,whatsap ile  göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçelerde mutlaka ıslak imza bulunması gerekmektedir.

Dilekçelerin idareye teslimi sınıf rehber öğretmenleri tarafından yapılacaktır.

Sınav olmak isteyen öğrencilerimiz için sınav konuları 2.dönemin başından 26 Mart 2021 tarihine kadar işlenen konulardan yapılacak olup 18 Haziran 2021 tarihine kadar tamamlanacaktır.

Tüm öğrencilerimizin dilekçelerini zamanında sınıf şube rehber öğretmenine ulaştırmaları zorunludur.